Over Nicolette


Eind 2014 heb ik, Nicolette, de keus gemaakt om in mijn carrière een hele andere kant op te gaan. Als kind zag ik mijn moeder bezig als kapster, om het haar van anderen mooi te maken. Ik heb pas later ontdekt dat ik het ook erg leuk vind om het mooiste in een ander naar boven te halen en hierin creatief bezig te zijn. Ik heb daarom de ‘move’ gemaakt om mijn passie voor make-up te volgen. Daarvoor heb ik de opleiding ‘Visagie & Styling’ gevolgd en deze in maart 2015 afgerond met een landelijk erkend diploma. Sindsdien ben ik als visagiste aan de slag gegaan en daar geniet ik iedere keer weer van.

 

“Ik wil mensen stralend voor de dag laten komen”

 

Ik vind het mooi om hierin te kunnen doen wat ik echt leuk vind en vind het geweldig om iemand te mogen laten stralen door de sterke kanten van het gezicht te accentueren en de minder sterke kanten te camoufleren of te corrigeren.

Ik wil je laten stralen voor je eigen bruiloft, als gast voor iemand anders’ bruiloft, voor een (gala/examen)feest, een fotoshoot/presentatie,  een diner, of wat ook maar waar jij graag stralend voor de dag wilt komen. Ik werk op locatie; een door jou gekozen locatie of bij mij thuis. Ook geef ik make-up workshops over opmaken, oftewel de ‘do en dont’s’ van jouw gezicht/make-up. Met make-up kan je veel doen!

Ik zie je graag bij Let’s Visagie!